Парламентът явно се дави все повече в скандали и предизборно

...
Парламентът явно се дави все повече в скандали и предизборно
Коментари Харесай

Радев: Парламентът се дави в скандали и предизборно говорене

Парламентът очевидно се дави от ден на ден в кавги и предизборно говорене, а има значима работа за извършване.Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев след обичайния богоявленски водосвет на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска пред Паметника на Незнайния войник в София. 

" Парламентът разгласи, че проектозаконите за Плана за възобновяване и резистентност са приоритет, само че те не се движат с нужната скорост, а някои от тях въобще не са потеглили. Двата значими закона за Шенген, за които моля от доста време - това е антикорупционният и законът за отговорността на основния прокурор - също не се движат. Ако този парламент не ги одобри, ние няма да можем да се възползваме пълноценно от постигнатото - за първи път България за тези 12 години получи ясна поддръжка и дата за Шенген ", означи президентът. 

Според него, в случай че няма парламент в този момент, това значи, че идващ парламент ще ги преглежда най-рано през май-юни, а това по думите му " подлага на риск това, което постигнахме като триумф ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР