Парламентът трябва да бъде разпуснат - 20 депутати от БСП

...
Парламентът трябва да бъде разпуснат - 20 депутати от БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова иска разпускане на парламента, остави само 20 депутата от БСП в залата!

Парламентът би трябвало да бъде разхлабен - 20 депутати от Българска социалистическа партия остават в в зала, а останалите отиваме при българите и протягаме ръка за нов модел. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група за началото на новия политически сезон.

Нинова разясни, че това е решение на парламентарната група на Българска социалистическа партия. „ Тази зала, това болшинство не могат да решат проблемите. Този парламент, таи зала с това болшинство е изчерпало своята функционалност. Ние желаеме оставката на държавното управление, завършек на тази мъка. Искаме разформироване на Народното събрание, предварителни избори. Скъпи, българи, не споделяме, че сме най-умните и най-добре измислилите бъдещия модел на България. Ние ви даваме хрумвания “, съобщи Нинова.


„ Тръгваме към вас, не желаеме гласовете ви за Българска социалистическа партия. Имаме потребност от националната ви сила, от българщината, от грижата ви за семейство, за жанр и родно място. Идваме при вас, тъй като желаеме, молим всеки рационален българин да даде своя принос “, съобщи Нинова.

„ Имаме потребност от хрумвания и се обръщаме към вас, с цел да ги предложим. Не промени в този или оня закон, а хрумвания за смяна на системата за 29-годишно ръководство на страната. Можем ли да организираме национална сила. Това е нашето послание към вас, народе. И съответно предлагаме диалог дали можем да променим системата? “, сподели Нинова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР