Парламентът спаси Иван Иванов от БСП заради нежеланието му да

...
Парламентът спаси Иван Иванов от БСП заради нежеланието му да
Коментари Харесай

Парламентът спаси Иван Иванов от БСП

Парламентът избави Иван Иванов от Българска социалистическа партия поради нежеланието му да съблюдава енергийния закон и последните ремонти във връзка със договорката за ЧЕЗ.

След два часа яростни диспути за родната енергетика и добротворната или отрицателна роля върху нея на енергийния регулатор, социалистите останаха сами при гласуването " за " промяната му от поста началник на КЕВР. За оставката гласоподаваха 63 червени депутати, а срещу промяната му се оповестиха всички останали 125 депутати от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Оперативна програма и Воля.

След самобитния избор на доверие за него Иванов разяснява в коридорите, че върху него не е бил упражняван политически напън, като се изключи този от Българска социалистическа партия с поисканата му оставка.

По-рано по време на дебатите Рамад Аталай от Движение за права и свободи укори социалистите, че откакто не са съумели да нападат Цветан Цветанов, нито Искрен Веселинов, са насочили офанзива си против най-слабото звено, което няма по какъв начин да се отбрани - Иван Иванов. Той назова поначало поисканата оставка, както и инициираните от Оперативна програма промени в закона във връзка със договорката за ЧЕЗ безплодно начинание. Но упрекна за позволения безпорядък точно ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР