Парламентът ще загуби, ако Делян Добрев не е депутат, няма

...
Парламентът ще загуби, ако Делян Добрев не е депутат, няма
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Парламентът ще загуби, ако Делян Добрев не е депутат


Парламентът ще загуби, в случай че Делян Добрев не е народен представител, няма да гласоподавам оставката му, съобщи депутатът от ГЕРБ

„ Ние желаеме да приказваме с президента, а не оставката му”, сподели в предаването „ Здравей, България” по Нова тв депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Тя беше безапелационна, че не търсят борба с президента.

„ Нека да спре с военната изразителност, да спре да приказва партийно”, добави тя. „ Аз разбирам, че президентът е боен, само че той трябваше да остави своята униформа в гардеробра си “, сподели тя.

По думите й няма спор сред ГЕРБ и президента Румен Радев. „ Просто търсим бистрота за едни пари на българските данъкоплатци”, аргументира се депутатът от ГЕРБ.

Относно абсурда към Делян Добрев и неговата оставка Караянчева сподели, че Народното събрание доста ще загуби, в случай че той не е в Народното събрание. „ Подкрепата, която той получава от доста места, демонстрира, че той е стойностен човек”, добави тя.

„ Аз няма да гласоподавам оставката на Делян Добрев, нито сътрудниците ми ще го направят”, безапелационна беше Караянчева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР