Парламентът ще проведе заседание в петък, а в дневния му

...
Парламентът ще проведе заседание в петък, а в дневния му
Коментари Харесай

Парламентът вика на изслушване Борисов заради Плана за възстановяване

Парламентът ще организира съвещание в петък, а в дневния му ред влизат основаване на Комисия по проверката на ръководството на кабинета на, както и неговото чуване в пленарна зала по отношение на проекта за възобновяване и резистентност.
Решението е взето на извършен председателския съвет в Народното събрание и бе доказано от председателката на групата на " Изправи се! Мутри вън! ", съобщи БГНЕС.
 Петър Чолаков: ГЕРБ и Движение за права и свободи ще опитат да внушат, че партиите на митинга и статуквото са се договорили Петър Чолаков: ГЕРБ и Движение за права и свободи ще опитат да внушат, че партиите на митинга и статуквото са се договорили
" Въпросът е ще може ли този парламент да роди държавно управление, което да ръководи устойчиво България ". Това разяснява пред БНР политологът...
Манолова дефинира като бойкот решението на държавното управление в оставка да остави внасянето на проекта на идващия кабинет. Тя изиска проектът за възобновяване да бъде разгласен обществено.
На утрешното съвещание депутатите ще обсъдят и първите 3 парламентарни комисии - по правни въпроси, по бюджет и финанси, както и здравна комисия. Ще бъдат определени и техните членове.
Засега съвещанията ще се организират в историческата остаряла постройка на Народното събрание, разгласи Манолова, макар че в нея няма инсталирана електронна система за гласоподаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР