Парламентът ще проведе разисквания за справянето и предприетите мерки срещу

...
Парламентът ще проведе разисквания за справянето и предприетите мерки срещу
Коментари Харесай

Парламентът ще разисква справянето с COVID-19 и мерките срещу заразата

Парламентът ще организира разисквания за оправянето и подхванатите ограничения против COVID-19 на 23 октомври 2020 година Това стана ясно по време на днешното съвещание на депутатите.
Проектът на решение за разисквания са импортирани със 54 подписа на народните представители от Българска социалистическа партия.
 Министър Ангелов: Нямаме терзания за проекта за деяние, обвързван с пандемията Министър Ангелов: Нямаме терзания за проекта за деяние, обвързван с пандемията
Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов съобщи по време на парламентарния надзор, че здравните управляващи нямат никакви терзания...
В разискванията ще взе участие. Темата е по какъв начин се структурират дейностите и политиките в областта на опазването на здравето във връзка с изключителната епидемиологична конюнктура.
Тъй като е спазено условието на Правилника за организацията и активността на Народното събрание председателстващият съвещанието Валери Симеонов насрочи разискването за идващият парламентарен надзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР