Парламентът ще обсъди днес предложението на ГЕРБ за създаване на

...
Парламентът ще обсъди днес предложението на ГЕРБ за създаване на
Коментари Харесай

В НС ще обсъдят дали да създадат анкетна комисия за хакерската атака срещу НАП

Парламентът ще разиска през днешния ден предлагането на ГЕРБ за основаване на краткотрайна анкетна комисия за изясняването на всички обстоятелства и условия към случая с източване на информация от електронната база данни на Националната организация по приходите.

Точката беше включена в дневния ред по предложение на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева при започване на пленарното съвещание. В момента депутатите разискват на второ четене промени в Закона за железопътния превоз. В програмата е и първото гласоподаване на промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари и в Закона за физическото образование и спорта.

След разискването на проекторешението за анкетната комисия за приключването на данни от Национална агенция за приходите са планувани разисквания по запитване от народни представители от левицата към министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев по отношение на кадровото поръчителство с медицински експерти.

В началото на съвещанието от "БСП за България " желаеха в Народното събрание да бъдат изслушани вицепремиерът Томислав Дончев, който е началник на Националния епизоотичен щаб за разпространяване на чумата, и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева по отношение на спешната обстановка по разпространяването на Африканска чума по свинете. Процедурното предложение беше направено от Светла Бъчварова от левицата, която изиска информация за ограниченията и метода, по който се осъществя политиката за преодоляване на тази спешна обстановка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР