Парламентът създаде Комисия по ревизията на управлението на Бойко Борисов.

...
Парламентът създаде Комисия по ревизията на управлението на Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Манолова оглави комисията за проверка на Борисов-3

Парламентът сътвори Комисия по проверката на ръководството на Бойко Борисов . Искането за основаването на такава комисия е подбудено от нашия ангажимент към гласоподавателите, разясни Мая Манолова. Отговорът на въпроса всички жители , по думите на водача на " Изправи се.БГ ". Властта ставала необяснимо богата, а жителите необяснимо небогати, посочи тя.

40 бранша с висок корупционен риск ще бъдат обхванати от инспекцията на комисията, сподели Мая Манолова. Чрез черни каси парите отивали до доближени компании, сътрудници по тенис и карти . Ще покажем ценоразписа на скъпата клиентела на властта, посочи водачът на Изправи се.БГ. Схемаджиите са ясни , уверена е Мая Манолова.

Парламентът не е арбитражен съд, Народното събрание ще покаже истината , акцентира тя. Наш дълг е да извадим мръсните секрети на корумпираното ръководство, акцентира Манолова. Всеки, който подаде сигнал против властта, ще е предпазен, по мнението й.

Движение за права и свободи ще поддържа основаването на тази комисия и ще взе участие интензивно , изясни Йордан Цонев. Според Явор Божанков от Българска социалистическа партия едно потомство няма да може да поправи провалите на ръководството на Бойко Борисов.

Любен Дилов-син изиска тази комисия да е непрекъснато настояща .
 Татяна Дончева: Ходовете на Борисов са <a href=хазарт и блиц " >
Татяна Дончева: Ходовете на Борисов са хазарт и блиц

Това са плитки разигравали си коня, тъй като са намерили село без куче

Корнелия Нинова се тормози, че надали за три месеца тази комисия ще се оправи с големия размер работа . Тя също е съгласна комисията да е непрекъсната. Александър Ненков от ГЕРБ уточни, че партията с наслада ще поддържа предлагането, тъй като по този начин щяло да се види какъв брой работа е свършена . Прие се предлагането комисията да не е за проверка, а да е за инспекция. Не мина предлагането на Българска социалистическа партия за мораториум върху последните концесии на властта.

Депутатите гласоподаваха Maя Манолова да оглави Временната комисия за определяне на злоупотреби и нарушавания при разходването на средства от Министерския съвет .
 Премиерът Борисов разпусна НОЩ
Премиерът Борисов разпусна НОЩ

Щабът е разформирован, считано от през днешния ден

Разпределението, което другите партии направиха за комисията са:

ГЕРБ-СДС предложиха за членове Дани Каназирева, Маноил Манев и Тома Биков.

От ИНТ предложиха Георги Георгиев, Иван Хиновски и Пламен Абровски.

Българска социалистическа партия предложиха Румен Гечев, Явор Божанков и Пламен Митев.

Движение за права и свободи предложиха Йордан Цонев, Адлен Шевкет.

" Демократична България " - Иван Димитров, Борислав Сандов и Калоян Янков.

От " Изправи се!Мутрин вън! " предложиха с изключение на Мая Манолова и Андрей Вълчев и Димитър Ушаков.

Припомняме, на 15 април в остарялата историческа постройка. В залата като определени депутати участваха и министри от кабинета - вицепремиерът Томислав Дончев, общественият министър Деница Сачева, здравният министър Костадин Ангелов, Красен Кралев - министър на младежта и спорта и други, само че не и министър председателят Бойко Борисов.

По-късно бе оповестено, че министър председателят Бойко Борисов събра като по този метод избегна обичайното отчитане на властта и гласоподаване на оставка в пленарна зала.

Същият ден депутатите от 45-ото Народно събрание избраха, както бе определен и

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР