Парламентът събра кворум от втория опит, при който се регистрираха

...
Парламентът събра кворум от втория опит, при който се регистрираха
Коментари Харесай

Парламентът събра кворум от втория опит за регистрация

Парламентът събра кворум от втория опит, при който се записаха 124 депутати. Българска социалистическа партия и ГЕРБ още веднъж използваха обстановката, с цел да си насочат взаимни обвинявания.
Тома Биков (ГЕРБ) обърна внимание, че левицата не се е записала в залата, макар че първата точка е импортираният от тях законопроект за промени в Закона за концесиите.
 
Той посъветва социалистите да вземат образец от Движение за права и свободи, които влизат в залата, най-малко когато се гледат техни оферти.

 
Драгомир Стойнев от левицата опроверга като сподели, че трима народни представители от тяхната група са се записали сутринта, само че, акцентира той, няма наши и ваши закони. Най-скандалното обаче, по думите му, било, че за ГЕРБ изявление на вицепремиер, който наскърбява българските гласоподаватели, е смешна работа. Стойнев още веднъж удостовери, че Българска социалистическа партия няма да се записва в залата, до момента в който Валери Симеонов не подаде оставка.-->
 
Славчо Атанасов от ПГ " Обединени патриоти " разяснява, че с тези дребни крамоли, заяждания и обиди, се разрушава държавността. Когато Сенатът е неприличен, народът полудява, цитира той Цицерон. Да спрем с тези неща, не носят изгода на никого, всички сме отговорни за това, прикани Атанасов.

 
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева първоначално поздрави всички, които имат имен ден през днешния ден - на Архенгел-Михаил.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР