Парламентът реши минималният осигурителен доход да бъде 510 лв. и

...
Парламентът реши минималният осигурителен доход да бъде 510 лв. и
Коментари Харесай

Минималният осигурителен доход става 510 лв.

Парламентът реши минималният застрахователен приход да бъде 510 лева и одобри предлагането на Българска социалистическа партия за земеделските производители той да бъде 350 лева, съобщи „ Фокус “.
Съгласно признатия на второ четене текст от бюджета на ДОО за 2018 година минималният месечен размер на осигурителния приход за самоосигуряващите се лица ще бъде 510 лева Депутатите взеха решение оптималният месечен размер на осигурителния приход да бъде в размер на 2600 лева Управляващите бяха предложили минималният застрахователен приход на земеделските производители и тютюнопроизводители да бъде в размер на 480 лева, само че депутатите одобриха предлагането на Българска социалистическа партия той да възлиза на 350 лева От Българска социалистическа партия предложиха още оптималният застрахователен приход да бъде в размер на 3300 лева, само че предлагането им беше отхвърлено.
Депутатът Георги Гьоков от Българска социалистическа партия посочи, че още веднъж са облагодетелствани по-богатите. „ Това е неверна политика, тъй като се замразяват приходите в ДОО “, съобщи Гьоков. От Движение за права и свободи пък предложиха минималният месечен размер на осигурителния приход за записаните аграрни производители и тютюнопроизводители да е в размер на 330 лева Според Хасан Адемов от Движение за права и свободи тютюнопроизводителите и земеделските производители не би трябвало да бъдат включени в една група.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР