Парламентът прие окончателно предложението на БСП еднократната помощ от 300

...
Парламентът прие окончателно предложението на БСП еднократната помощ от 300
Коментари Харесай

По предложение на БСП: По 300 лв. за всички до четвърти клас

Парламентът одобри дефинитивно предлагането на Българска социалистическа партия еднократната помощ от 300 лева да обхване учениците от първи, втори, трети и четвърти клас. " След безплатните детски градини и безвъзмездни учебници, още едно положително решение за децата и фамилиите ", разяснява Корнелия Нинова.
" Всяко дете би трябвало да има късмет да учи. Качественото обучение е гаранция за реализацията на младите. Българска социалистическа партия поредно се бори те да усетят поддръжката на страната. Политиките за младите и децата са наш приоритет ", безапелационна е тя.
" Българска социалистическа партия упорства младите до 26 година да бъдат освободени от налог върху приходите ", съобщи Нинова във връзка отхвърли на ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България да бъде позволено до гласоподаване предлагането на левицата за смяна в Закона за налозите върху приходите на физическите лица.
" Като участници в ръководството осигурихме безвъзмездни детски градини, увеличихме парите за майчинство и стипендиите, въведохме данъчни облекчения за млади ", напомни Нинова. " Българска социалистическа партия и в съпротива, и в ръководството организира кардинална, поредна и загрижена за младостта на България политика ", акцентира водачът на социалистическата партия.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР