Парламентът отхвърли искането за оставка на Емил Христов като заместник-председател

...
Парламентът отхвърли искането за оставка на Емил Христов като заместник-председател
Коментари Харесай

Парламентът отхвърли искането за оставка на Емил Христов


Парламентът отхвърли настояването за оставка на Емил Христов като заместник-председател на Народното събрание. „ За “ оставката му гласоподаваха 71 народни представители, „ срещу “ – 118 и „ въздържали се “ - 0, с което бе отхвърлена. Проекторешението бе импортирано с 80 подписа от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ поради това, че Христов не позволи хората с увреждания в Народното събрание на 18 април 2018 година
От своя страна заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов съобщи, че от Българска социалистическа партия са злоупотребили с тези хора. Той прикани Българска социалистическа партия да се извини на хората с увреждания, които са използвали и на тези, които са заблудили. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че парламентарната му група стои твърдо зад Емил Христов. Според ГЕРБ абсурдът с позволява на хората с увреждания в Народното събрание цели да дискредитира Емил Христов, държавното управление и ръководещите.
Заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев уточни, че Народното събрание в лицето на Емил Христов е направило груба неточност като не позволило хората с увреждания и с това е посочило бездушието на властта.
Колегата му Драгомир Стойнев се обърна към ГЕРБ и им сподели, че са в изолираност, тъй като се пазят от българските жители и бягат от проблемите им. От ПГ на Движение за права и свободи обявиха, че няма да вземат участие гласуването по оставката на Емил Христов като заместник-председател на Народното събрание, прецизира Фокус.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР