Парламентът не свърши нищо за 24 дни. А, ако е

...
Парламентът не свърши нищо за 24 дни. А, ако е
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Ананиев се държи като ощипана госпожица. Има заповед от гарнизона от Бойко нито един да не идва в парламента

" Парламентът не свърши нищо за 24 дни. А, в случай че е рекъл Господ, ще бъда в листите и в новото Народно заседание. " Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия доайенът на 45-тия парламент и народен представител от Има Такъв Народ. Тя квалифицира към този момент отиващия си парламент като " лудница ". По думите й, след идващите избори ГЕРБ няма да бъде първа политическа мощ по две аргументи. Първо, тъй като " се изложиха, като пречеха на Народното събрание ". И второ, " кръстосан е купеният избор ".
Не желая да употребя думата цирк, тъй като хората в цирковото изкуство работят. Докато в Народното събрание е лудница. Хората там не работят. Правеше се всичко от депутатите от ГЕРБ, с цел да се стопира работата ", уточни Зайкова. Тя съобщи, че е възмутена от държанието на цялото държавно управление на министър-председателя в оставка Бойко Борисов към висшия орган на властта. " Скандално беше държанието на Теменужка Петкова. Когато й се задаваше въпрос тя седеше в тил в доста неприлична поза и си шушукаше с Десислава Атанасова . А Кирил Ананиев, финансовият министър пък пристигна и пристъпваше като ощипана девойка и хоп избяга ", сподели Мика Зайкова. Според нея, " има заповед от гарнизона от Бойко нито един да не идва в Народното събрание " .
 Има ли късмет Слави Трифонов да не взе участие в предварителните избори? Има ли късмет Слави Трифонов да не взе участие в предварителните избори?
Всеки от нас може да не бъде в идващите листи. Това сподели националният представител от " ИТН " Ивайло Вълчев пред публицисти в...
Тя съобщи, че в България единствените безотговорни са държавното управление на ГЕРБ. Зайкова засегна и Корнелия Нинова, като беше безапелационна, че водачът на левицата не е съставила държавно управление, тъй като не може да поема отговорност. " Не е правилно, че Има Такъв Народ не е готова за ръководство. Имаме прелестни експерти и младежи, които са млади и опитни ", съобщи Мика Зайкова в отговор на въпрос от водещия за какво партията й не е предложила държавно управление. Тя изясни в умозаключение, че не може да се каже дали Слави Трифонов ще е в новите листи за идващите избори и беше безапелационна, че не е стъпил в Народното събрание във всичките дни заради болестта му от COVID-19. Мика Зайкова е безапелационна, че Има Такъв Народ ще бъде първа политическа мощ на другите избори .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР