Парламентът не е на Караянчева, не е на Борисов, не

...
Парламентът не е на Караянчева, не е на Борисов, не
Коментари Харесай

Манолова: Парламентът не е на Караянчева и на Борисов, не е частна фирма |

Парламентът не е на Караянчева, не е на Борисов, не е бащиния. Всички жители имат право да участват на комисии и да влизат в постройката. Това не е частна компания с частна защита. Паниката на Караянчева и Борисов стига до такава степен, че към този момент се опасяват от дами, майки, девойки и спокойно протестиращи жители.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " Мая Манолова в Добрич, където откри офис на организацията.

Цвета Караянчева и общественият министър нямат моралното право да приказват за хората с увреждания след бруталния метод, по който дами, майки на деца с увреждания, девойки и спокойно протестиращи жители бяха извлечени от Народното събрание. Пиар е да призовеш за разговор, след това да се скриеш, а в случай че някой пристигна, да го изхвърлиш с градовете на НСО, добави Манолова.

Цвета Караянчева като майка, като брачна половинка, като жена трябваше да прояви отношение към други дами, които са майки, които отглеждат деца с увреждания, които са изправени всекидневно пред хиляди трудности. Тя обаче беше прекомерно заета, с цел да откри 15 минути и да приказва с майките на деца с увреждания. Това, което направи, бе да разпореди да бъдем изхвърлени от Народното събрание, сподели още ръководителят на „ Изправи се.БГ ".

Манолова добави, че към настояванията на митинга от " Изправи се.БГ " прибавят и оставка на Караянчева поради несъразмерното потребление на мощ от НСО в Народното събрание по нейна заповед. " За няколко часа тя наруши Конституцията, правилника на Народното събрание и два закона ", сподели тя и попита къде е била Караянчева, когато майките на деца с увреждания бяха няколко месеца на палатка пред Народното събрание.

Манолова показа меморандума на партньорската мрежа „ Изправи се.БГ ", в който главните точки са повишение приходите на българските жители и проверка.

Необходима е проверка на всички огромни публични поръчки, печелени от приятелския кръг на Борисов, на всички крупни покупко-продажби от прехода и на всички държавни сдружения. Крайно време е да се отстранен партийните назначения в държавните сдружения, да няма такива в лечебните заведения. Резултатите от проверката да са обществено оповестени и отговорните лица да си поемат съответната отговорност. Неслучайно Европейската комисия втвърди тона към България тези дни, като изпрати 29 въпроса, измежду които има ли следствие за пране на пари, което да е обвързвано с българския министър председател, безапелационна е Манолова.

По думите й е абсурден методът, по който бе изтеглен заемът в размер на 5 милиарда лева Не е ясно дали с тези пари ще има поддръжка за жителите и бизнеса или отново ще отидат в чекмеджетата на властта, сподели Манолова.

Във връзка с проблема с неизплатените заплати на служащите от мини „ Оброчище ", Манолова съобщи, че част от кредиторите не са съумели да внесат разноските по делото за оповестяване на несъстоятелността на мината.

Единият заемодател е Национална агенция за приходите, които имат да получават към 500 000 лева, а другият е Министерството на енергетиката, което е внесло сумата за разноските. Благодарение на Национален осигурителен институт, на прокуратурата, множеството от документите са обезпечени и служащите ще могат да си получат дължимите суми в края на октомври или през ноември, сподели Манолова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР