Парламентът на прие днес с 92 гласа за и нито

...
Парламентът на прие днес с 92 гласа за и нито
Коментари Харесай

Заради мигрантите: Въвеждат кризисно положение за части от Северна Македония

Парламентът на одобри през днешния ден с 92 гласа " за " и нито един " срещу " решение за оповестяване на спешно състояние в елементи от територията на страната. Мярката е поради висок риск от влизане и директно прекосяване на незаконни мигранти и за отбрана на публичното здраве в изискванията на пандемия, съобщи организация МИА.
В дневния ред на днешното парламентарно съвещание бе включено и допълнение към закона за опазването на здравето. Представяйки предлагането, здравният министър Венко Филипче сподели, че то планува предел за цените, които пациентите заплащат за лекуване в частни лечебни заведения.
 Арестуваха 13 мигранти в Солун, хванати са трафикантите Арестуваха 13 мигранти в Солун, хванати са трафикантите
Гръцката полиция разруши мрежа за трафик на мигранти, упрекната в похищение и мъчение на двама души, осведоми БГНЕС. Полицейските опера...
Ограниченията са на равнището на цените, които здравноосигурителният фонд заплаща на здравните институции. Предложените промени плануват и възбрана за прекачване на личен състав от държавните в частни лечебни заведения по време на пандемия, а ресурсите на частните лечебни заведения по време на спешно състояние се слагат разполагаем на страната гратис, прецизира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР