Парламентът можеше да гласува оставките на тримата министри и да

...
Парламентът можеше да гласува оставките на тримата министри и да
Коментари Харесай

Сидеров за оставките и новите предложения: Превърнахме казуса в упражнение по бойни изкуства

Парламентът можеше да гласоподава оставките на тримата министри и да избере новите, макар че президентът Румен Радев не беше подписал декрет за освобождението на Младен Маринов като основен секретар. Това разяснява водачът на „ Атака “ и ръководител на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров .

 
„ Сега по този метод превърнахме проблема в упражнение по бойни изкуства сред президента Радев и държавното управление. Излишно ! Освен това президентът Радев получава опция в този момент да излезе и да каже някакви обвинявания към държавното управление. Винаги може да се откри и да придаде значимост на това, че подписва или не подписва един декрет . Не трябваше да го отлагаме “, сподели Сидеров.

 
По думите му на събранието на Организация на обединените нации в края на месеца може да отидат и двамата, само че по-важно е какво ще кажат, който и да отиде.-->
 
„ Да отидат и двамата. Ако желаят да вземат и ръководителя на Народното събрание. Но въпросът е какво ще каже и какво ще се чуе в Организация на обединените нации “, добави Сидеров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР