Парламентът изслушва премиера Бойко Борисов за Плана за възстановяване и

...
Парламентът изслушва премиера Бойко Борисов за Плана за възстановяване и
Коментари Харесай

Утре викат Борисов в НС

Парламентът изслушва премиера Бойко Борисов за Плана за възобновяване и резистентност . По думите й проектът би трябвало да бъде разгласен обществено и да бъде разискван от Народно събрание. Това стана ясно от думите на ръководителя на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова след председателския съвет.

Освен това на следващия ден депутатите ще обсъдят основаването на комисия за проверка на ръководството на ГЕРБ. Утре ще се разиска и основаването на правна и здравна комисия и комисия по бюджет и финанси. Ще бъдат определени и техните членове. До привършване на ремонта на постройката на Партийния дом депутатите ще заседават в страната постройка.
 Мая Манолова: ГЕРБ саботира Плана за възобновяване и резистентност
Мая Манолова: ГЕРБ саботира Плана за възобновяване и резистентност

Не е редно въпросът за даване на 20 милиарда лева да бъде загадка

Попитана какво ще стане, в случай че министър председателят Борисов не пристигна, Манолова отговори: " Вече има ръководител на Народното събрание и управление на Народното събрание, които няма да толерират подигравките на изпълнителната власт със законодателната ".

Припомняме, депутатите - някогашния Партиен дом, при започване на новия политически сезон на 2 септември 2020 година

Тогава обаче публицистите показаха неодобрение, защото се оказа, че и на процедура могат да видят кой влиза и излиза от постройката на Народното събрание само от прозореца на тоалетната, планувана за прилагане от публицистите.

Медиите даже внесоха, при които са принудени да работят.

На 13 март Мария Капон от " Изправи се. Мутри вън " удостовери, че първото съвещание ще е в остарялата постройка на Народно събрание, като добави, че единствено ГЕРБ са срещу.

Днес на 15 март бе намерено първото съвещание на Народното събрание, което се организира под управлението на В залата като определени депутати участваха и министри от кабинета - вицепремиерът Томислав Дончев, Деница Сачева, МТСП, Костадин Ангелов, Министерство на здравеопазването,Красен Кралев ММС и други

Премиерът Бойко Борисов не участва в залата на Народното събрание. По-късно стана ясно, че

Днес депутатите от 45-ото Народно събрание избраха, както бе определен и
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР