Парламентът излезе в 30-минутна почивка, а причината е изчакване на

...
Парламентът излезе в 30-минутна почивка, а причината е изчакване на
Коментари Харесай

Депутатите излязоха в 30-минутна почивка

Парламентът излезе в 30-минутна отмора, а повода е изчакване на поканените представители на институции, с които би трябвало да участват на гласуването на Доклада на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства за осъществената активност през 2016 година

Точката влезе в дневния ред по предложение на Българска социалистическа партия и беше първа в програмата. След това по предложение на ГЕРБ точката стана трета, за да се даде време на основния прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила, министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила и ръководителите на ДАНС - Димитър Георгиев Димитър Георгиев е приключил ВВТУ „ Тодор Каблешков”, а по-късно и... към профила и на ДАТО - Цветан Китов, както и техните заместнеци, да участват в зала.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила изрече остро недовослтво против това. Тя акцентира, че в правилника на Народното събрание ясно написа, че всяка първа сряда от месеца е ден на опозицията и точките в дневния ред, препоръчани от опозицията, влизат без да се гласоподават. Законът за вас към този момент е условност, която може да се погазва по всевъзможен метод, с цел да се скрие истината, разяснява Нинова и попита депутатите от ГЕРБ от какво се опасяват. Няма да скриете истината, тя рано или късно ще лъсне пред българското общество, уточни тя.

Нямали сме такова желание, сподели Данаил Кирилов от ГЕРБ и предложи точката с отчета на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства още веднъж да стане първа от програмата. Мнозинството в зала одобри това и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила даде 30-минутна отмора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР