Парламентът избра депутата от ГЕРБ Пламен Нунев за председател на

...
Парламентът избра депутата от ГЕРБ Пламен Нунев за председател на
Коментари Харесай

Пламен Нунев замести Цветан Цветанов в Комисията по вътрешна сигурност

Парламентът избра депутата от ГЕРБ Пламен Нунев за ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред. Нунев заема мястото на подалия оставка като народен представител Цветан Цветанов, който напусна Народното събрание поради въвличане на името му в „ Апартамент гейт”.

„ Аз съм от тихите хора, които работят на терен. Приоритетите на комисията кореспондират с целите на държавното управление, които са изведени в бранша за сигурност “, сподели Нунев в първото си изявление като ръководител на комисията.
Снимка: btvnovinite.bg
Сред акцентите в своята работа той очерта миграционната политика, противодействието на проведената престъпност, тероризма и обезвреждане на незаконните групи, свързани с телефонните измами.
Снимка: Ладислав Цветков
За заместител на Пламен Нунев във вътрешната комисия Народното събрание избра някогашния министър на вътрешните работи Валентин Радев.

Той отхвърли да разяснява имотния скандал, поради който Цветан Цветанов се отдръпна от Народното събрание.
Цветанов: Скандалът с парцелите е офанзива по отношение на изборите (ВИДЕО) Зам.-шефът на ГЕРБ сподели, че е взел решение, само че за момента единствено жена му знае какво е то
Станислав Стоянов от Велико Търново пък влезе на мястото на Цветанов като народен представител. До него се стига, откакто няколко души се отхвърлят да заемат позицията.

„ Плашещо е, само че ще направя всичко по силите си, с цел да оправдая упованията. Ако прегледам всичките преди мен – Георги Недев чака дете, проф. Любомира Попова е регионален управител”, съобщи Стоянов.
След оставката на Цветанов: Даниела Дариткова застава отпред на ПГ на ГЕРБ (ОБЗОР) В ГЕРБ понесохме тежък удар, съобщи Бойко Борисов
На първо четене в Народното събрание бяха признати измененията в Закона за общественото подкрепяне, които плануват ограничение или отнемане от помощи на деца, които не посещават учебни заведения и детски градини.

От Движение за права и свободи показаха неодобрение, че законът е дискриминационен и е ориентиран към избран етнос.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР