Парламентът гласува трети вот на недоверие към "Борисов 3" ИЗВЪНРЕДНО:

...
Парламентът гласува трети вот на недоверие към "Борисов 3" ИЗВЪНРЕДНО:
Коментари Харесай

Марешки поиска оставките на Симеонов и Каракачанов

Парламентът гласоподава трети избор на съмнение към "Борисов 3 " ИЗВЪНРЕДНО: Симеонов се извини, само че не хвърли оставка

Партията на Веселин Марешки " Воля " изиска оставката освен на вицепремиера Валери Симеонов по време на дебатите за вота на недоворие в Народното събрание. " Не единствено неговата, а и на единствения, който намерено го отбрани - другият вицепремиер Красимир Каракачанов. То йсъщо би трябвало да си върви ", съобщи Марешки.

Той напомни, че преди година и половина партията му е приела програмата на новия кабинет, като е гласувала единствено срещу наличието на някои " екземпляри и човеци " в него, напомни Маришки визирайки двамата вицепрмериери.

" Говорил съм с същински остарели войводи от едновремешното Вътрешна македонска революционна организация, които ми разказваха, че още по времето на Костов, Каракачанов се е натискал да вземе военното министерство. Защо военното, а не стопанската система или нещо други? О-ох, ще видите какво е там, им споделил Каракачанов и потривал ръце. За това ли управляваме - да изпълняваме детските фантазии и мокрите сънища на Каракачанов ", попита от трибуната Марешки.

Предеседателстващият сесията му направи остра забележка.

" Никой няма право да наскърбява българсдките майки ", акцентира в речта си Веселин Марешки. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР