Парламентът да не допуска пари на данъкоплатците да отидат отново

...
Парламентът да не допуска пари на данъкоплатците да отидат отново
Коментари Харесай

Атлантически съвет за бюджет 2022: Наливат милиони на Русия за ремонт на МиГ-овете

Парламентът да не позволява пари на данъкоплатците да отидат още веднъж в Русия или Беларус за ремонт на остарялото руско оръжие - за това прикани Атлантическият съвет на България.

От АСБ показват, че в плана за държавен бюджет за 2022 година за потребностите на Министерството на защитата са планувани в допълнение 126 246 300 лева за " придобиване, рационализация и поддръжка на въоръжение и техника, включително обезпечаване употребата на самолетите МиГ-29 ".

„ Така България още веднъж ще спонсорира съветския военнопромишлен комплекс, на фона на съветската експанзия срещу Украйна и хибридната война срещу нас. Правителството към този момент клекна пред съветския напън, като отхвърли на наша територия да бъдат ситуирани сили на НАТО поради рецесията, президвикана от съветските нападателни дейности срещу Украйна. В обединението надвиха русофилите ", предизвестяват атлантиците.

„ Предвид всичко това, призоваваме народните представители и най-много тези, определящи се като демократи, да намерят в себе си задоволително сили и да НЕ разрешават тази година още веднъж парите на данъкоплатеца да отидат в Русия или Беларус за ремонт на остарялото руско оръжие - от самолети, през зенитно-ракетни комплекси до радари.

Настояваме Народното събрание да забрани тази порочна процедура още от в този момент! " - молят от АСБ.

Пълният текст на позицията:

ОЩЕ 126 МИЛИОНА ЛЕВА НА РУСНАЦИТЕ ЗА МИГ-29!?

В плана за държавен бюджет за 2022 година за потребностите на Министерството на защитата се планува да бъдат в допълнение отпуснати 126 246 300 лева, по линия на Централния бюджет, за " Придобиване, рационализация и поддръжка на въоръжение и техника, включително обезпечаване употребата на самолетите МиГ-29 ".

Тези пари по-всяка възможност ще отидат в Русия или Беларус. Така България още веднъж ще спонсорира съветския военнопромишлен комплекс, на фона на съветската експанзия срещу Украйна и хибридната война срещу нас.

Правителството към този момент клекна пред съветския напън, като отхвърли на наша територия да бъдат ситуирани сили на НАТО поради рецесията, президвикана от съветските нападателни дейности срещу Украйна. В обединението надвиха русофилите. Снишването, както постоянно, е държавната политика по дифолт.

Това че някой в Народното събрание ще се обади в интерес на повече НАТО, като в същото време е част от обединението, не трансформира нещата. Даже в противен случай - още повече лъсва политическото двуличие.

Предвид всичко това, призоваваме народните представители и най-много тези, определящи се като демократи, да намерят в себе си задоволително сили и да НЕ разрешават тази година още веднъж парите на данъкоплатеца да отидат в Русия или Беларус за ремонт на остарялото руско оръжие - от самолети, през зенитно-ракетни комплекси до радари.

Настояваме Народното събрание да забрани тази порочна процедура още от в този момент!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР