Парламентът бламира вицепремиера Валери Симеонов Днес, на практика, Народното събрание

...
Парламентът бламира вицепремиера Валери Симеонов Днес, на практика, Народното събрание
Коментари Харесай

Антон Кутев: Провал в политиката на МС по интеграция на ромите

Парламентът неодобрява вицепремиера Валери Симеонов

" Днес, на процедура, Народното събрание призна неуспеха в политиката по интеграция на ромите през последните няколко години. Парламентът отхвърли отчета по интеграция на ромите на съвета към Министерския съвет, който се занимава с казуса. " Това съобщи пред медии в Народното събрание зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев. Той изясни, че макар опитите дебатът да бъде неглижиран, ПГ на Българска социалистическа партия за България е съумяла да предизвика здрав разсъдък в депутатите, които са дали своят вот срещу.

„ Като не одобри този отчет, Народното събрание неодобрява вицепремиера Валери Симеонов, който дава отговор за тази политика сега “, съобщи Кутев. Той посочи забавния факт- като се изключи че Симеонов е бил неодобрен от Народното събрание, той е бил неодобрен и от част от депутатите от личната му парламентарна група на Оперативна програма.

" Това приказва за явни пукнатини в ръководещото болшинство и самопризнание на управляващити за неуспех в политиката по интеграция на ромите " - заключи Кутев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР