Парламентарният шеф Вежди Рашидов, избран в драматичен размисъл от депутатите

...
Парламентарният шеф Вежди Рашидов, избран в драматичен размисъл от депутатите
Коментари Харесай

Вежди удари последния звънец на 48-то НС: Колеги, докога така?

Парламентарният началник Вежди Рашидов, определен в трагичен размисъл от депутатите в 48-ия парламент, удари последния звънец на това малко Народно заседание. В собствен жанр, скулпторът се обърна прочувствено към сътрудниците си:

Вижте хората, които са ви издигнали. Вложете разсъдък. Народът чака резултати от нас, обърна се той към депутатите в последната си тирада от 48-ото Народно събрание

Последният звънец за 48-ото Народно събрание удари ръководителят на Народно събрание Вежди Рашидов. " И по този начин докога, сътрудници? ", попита той депутатите, които по този начин и не откриха пътя за съгласие между тях. 

Дойде край, непредвиден и предупреден, съобщи той. 

" Прекрачих това Народно събрание като най-възрастния национален, визиите с вяра след серия викове, обиди, опълчване, с цел да намерим съгласие и баланс. В първите мигове стана магията. Но уви, бе къса ", прочувствен бе той.

И означи, че се стигнало до позната антиутопия - гласувания, прегласувания, почивки. Колеги, по този начин докога, попита отново той.

И прикани депутатите - да успокоим пристрастеностите, да създадем успокоение и баланс в обществото, да върнем от пътя на отрицанието на пътя на съзиданието.

" Някога и аз се втурнах в Народното събрание, подготвен да трансформирам и сътворявам с вяра да обърна света ", върна се обратно създателят.  

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР