Парламентарният шеф Цвета Караянчева излезе с емоционален пост в социалната

...
Парламентарният шеф Цвета Караянчева излезе с емоционален пост в социалната
Коментари Харесай

Караянчева отсече: Босия не трябва да умре

Парламентарният началник Цвета Караянчева излезе с прочувствен пост в обществената мрежа за митинга на Босия и неговите съперници . " Убийци! " " Хлебарки! " " Долна сган! " " Гниди! " Това са някои от епитетите, с които тези дни шепа хора назовават служителите на реда пред Народното събрание , поради опитите им да опазят реда към Николай Колев - Босия, който продължава самоубийствената си гладна стачка и отхвърля всеки опит за разговор.

На думи тези гневни /но не гладни/ хора се пробват да го разубедят и да спасят живота му ", написа Караянчева. " На процедура, те го тласкат към нови крайности и приветстват пътя му към гибелта . Пожелават също гибел на служителите на реда, пожелават гибел на фамилиите им, на децата им. Кълнат, както естествен човек не би се обърнал даже към най-големия си зложелател , камо ли към непознати момчета и девойки, които просто си гледат работата ", изяснява още ръководителят на Народното събрание.

Припомняме, Николай Колев - Босия стартира гладната си стачка на 13 юни , ден откакто в президентската администрация е получено писмото му.

 Президентът прикани Босия да се откаже от гладната стачка
Президентът прикани Босия да се откаже от гладната стачка

На ход са институциите, написа във Facebook Румен Радев за настояването да не се купуват шофьорски книжки

" Анархията е майка на реда " е фамозен девиз. Ето ви няколко реда от биография на Махно, за който този девиз е бил знаме: " Есенният рейд на Махно през Украйна е най-голямата вълна съсловен гнет от страна на махновци. " Помешчици, кулаци, бирници, служители на реда, попове, кметове, укрили се офицери - всички гинат по пътя на махновци " - не без горделивост написа Аршинов. Мотив за наказателните си дейности махновци черпят от настроенията на локалните - който те упрекват в подтисничество и други действия, махновци разстрелват. ", написа Цвета Караянчева.

" Анархия - мать порядка " по някакъв перверзен метод може да се вписва в концепцията за революция в Русия при започване на 20 век. Не и в свободна, развита страна от началото на 21 век ", написа още тя. " Можем да сложим проверяващи на всеки, който има лиценз да издава шофьорски книжки. Можем да сложим проверяващ на проверяващите. Кой ще ревизира проверяващите проверяващи ? Това е въпрос на нрав и смяна на манталитета . Не на оставки - тъй като към този момент се желаят оставките не просто на един министър, а на цялото Народно заседание, на Президента, на всеки, който днешните махновци са нарочили за кулак ", недоволна е Цвета Караянчева.

" А в случай че на следващия ден някой стартира гладна стачка против настояванията на Босия? И да - Босия не би трябвало да почине ", приключва тя.

 Поддръжници на Николай Колев - Босия препречиха пътя на депутатите Обновена
Поддръжници на Николай Колев - Босия препречиха пътя на депутатите

Протестират против противозаконното издаване на шофьорски книжки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР