Парламентарните страсти продължиха да горят и след приемането на доклада

...
Парламентарните страсти продължиха да горят и след приемането на доклада
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Наздраве, пийнете си, г-н Рашков. Вие сте човекът, който целуна ръка и на мафията

Парламентарните пристрастености продължиха да горят и след приемането на отчета за Gemcorp, a гласовете на всички, които взеха думата трепереха от яд и страсти. Повишаване на тона до нервност и взаимни тежки обвинявания постановиха председателстващия съвещанието да разгласи 10-минутна отмора, а в центъра на абсурда се оказа някогашния Министерство на вътрешните работи министър и сегашен народен представител от „ Промяната “ Бойко Рашков.

Първо младежкият водач на ГЕРБ Георг Георгиев направи персонално пояснение. „ Засегнат съм, че такива хора, шарлатани, седят в тази зала. някой излиза да ми приказва кои били русофили и с кого били сътрудничили… “, стартира той, след което се захвана да чете обществени извадки от Търговския указател.

Г-н Рашков, по-известен като Чадъра на държавното управление „ Петков “ може да ме опровергае, в случай че не съм прав, вметна Георгиев. След което цитира имена от съвета на шефовете на „ Нефтогаз сервиз “ – „ Хахулин, Руска федерация, Лавоник, Мамнонтов, Руска федерация, Настимир Ананиев, Република България. Бре, кой сътрудничил на Руската федерация “, иронизира той по-ранните обвинявания от депутата на Политическа партия. И изиска на трибуната да излезе „ честен и доста заможен човек, който пазеше държавното управление на Петков и Василев “ и да опровергае кой има връзки с Русия и кой, по какъв метод си е правел парите. Gemcorp e еманацията на корупцията, безобразието и измамата. Най-тежката спекулация в тази страна, направена от тези комунисти, защитавани от някогашен комунистически следовател хора “.

„ Никога не съм бил чадър на който и да било. Второ, не е в моя нрав да съм чадър на който и да е, на който и да е не съм целувал ръка или нещо друго! “, изкрещя от трибуната ексминистърът.

„ Тъй като не съм бил чадър на никой, скърбя, че нямах време да бъда още по-голяма градушка за вашия водач от ГЕРБ “, продължи Рашков.

Георг Георгиев отвърна, че Рашков е целувал ръка „ на тия, които споделиха „ танковете да дойдат “ и на тия, които унищожиха тая страна “. Наздраве, пийнете си господин Рашков. Вие, аленият комунистически следовател, направихте по този начин, че 8 месеца страната да наподобява на това, на което сте привикнал – на комунистически разграден двор. Вие сте индивидът, който целуна ръка и на мафията, фотосите ги има “, продължи Георгиев, само че Желязков му спря микрофона, пускайки депутатите в отмора.

Това обаче не спря напора на ГЕРБ против Рашков и по-късно Мануил Манев продължи офанзивата. „ От тази естрада комунистически създания не престават да ръсят закани против хората и не им пука от това. Хилядите хора, на които нелегално написахте протоколи не ви бяха задоволително.

Няма да се докопате в никакъв случай повече до власт. Докопването до власт от вас е закононарушение против републиката и демокрацията, против оптитите 30 година такива като вас да ги няма тук “, съобщи Манев./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР