Парламентарните принципи са нарушени. Новият председател на събранието не го

...
Парламентарните принципи са нарушени. Новият председател на събранието не го
Коментари Харесай

Маноил Манев: Ми онзи човек, който вика срещу една жена?! Няма да му кажа името на това нещо

" Парламентарните правила са нарушени. Новият ръководител на събранието не го познавам. Но и тези, които са го подкрепили не го познават. Законите - или Министерски съвет ги написа, или избрани народни представители. Когато приказваш за връщане на парламентаризма, има правила, които би трябвало да се съблюдават. Парламентарните правила се построяват във времето и историята “, сподели той.

Запитан дали неявяването на Бойко Борисов в Народното събрание е нарушаване на същите тези правила той се зачуди: „ Къде е този принцип? Тук да търсим правила при такова улично отношение в Народно събрание, при такова говорене… и на футболни мачове към този момент няма такова говорене. Каквото почукало, това се обадило. Пускате ми Мика Зайкова. Ми оня човек, който вика против една жена?! Няма да му кажа името на това нещо. Но да обиждаш Цвета Караянчева с най-долни улична думи. Не е Тошко Йорданов. Има друго изявление. На този човек няма да му споделям името “, добави той.

Относно думи на Даниел Митов против Борисов, казани през 2007 година, той изясни: „ Митов към момента не е номиниран за министър председател. За думите му преди време – по кое време и къде ги е казвал, е добре да питате него. Прочетох ги от интернет. Не мога да подсигурявам, че те са казани. Не ме тормози, тъй като тези думи може да не са казани от него. В момента слушам господин Митов. Не мога да разясня думи от времето, когато не съм ги чувал.

Аз не се споделям господин Митов. Той е взел решение да стане член на партията. Заяви го, мисля преди месец. Това решение е негово.

Г-н Митов го определихте като десен. Кои са десните в България. Няма нищо общо с този комунистически реваншизъм, който се вихри сега у нас. ГЕРБ-СДС – дясното е в действителност това. Ще създадем проверка на ръководството. В комисията в Народно събрание вземат участие от всички партии. Ще подкрепим тази комисия.

Борисов разпореди на министрите си да внесат проекта за Възстановяване. Той ще бъде през днешния ден в Народно събрание. Не зная дали Борисов ще прави проверка на партията. Той е водачът и основател на ГЕРБ “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР