Парламентарните избори в България ще се проведат на 28 март

...
Парламентарните избори в България ще се проведат на 28 март
Коментари Харесай

Проф. Константинов каза кога ще се проведат парламентарните избори в България

 Парламентарните избори в България ще се проведат на 28 март 2021 година Тази вест оповести ръководителят на “Информационно обслужване “ проф. Михаил Константинов пред Българска национална телевизия.

Той обаче сложи под подозрение въвеждането на електронно гласоподаване с оглед близостта на изборите до актуалната пандемия и вероятността тя да остане и при започване на идната година.

“Ако през това време вълната на инфектирани с ковид си тече, вие ще пипнете ли екрана на машината за гласоподаване? “, риторично запита професорът.

Първите подготовки за идните избори след към 9 месеца са налице, като се чака скоро да разберем какви ще са политическите планове на Васил Божков, Слави Трифонов, Мая Манолова и Цветан Цветанов, който демонстрират сходни упоритости през миналите седмици.

Скоро ще бъде решен и въпросът с лидерския пост в Българска социалистическа партия, където през днешния ден ще бъде извършен първи пленум по този мотив.

Единствено обстановката в ГЕРБ, Движение за права и свободи и Обединени патриоти наподобява спокойна и в очакване на действителния старт на предизборната акция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР