Парламентарните избори са онези, които оформят лицето на една държава.

...
Парламентарните избори са онези, които оформят лицето на една държава.
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Както гласуваме сега, така ще живеем

Парламентарните избори са тези, които оформят лицето на една страна. При локалните избори няма геополитика. Отиване на избори 2 в 1, дружно с локалните избори е изместване на полемиката за геополитиката и би било в интерес на Русия. Геополитическият спор е основна значим за района тъкмо в този миг. Това съобщи някогашният министър на външните работи и някогашен дипломат на България в Турция Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година в специфичното предаване „ Лице в лице “ по БТВ във връзка предварителните парламентарни избори.

„ Геополитическите болшинства са най-актуални в този момент. Темата за геополитиката би била политиката, която да ни сплоти. Говорим, че войната в Украйна най-вероятно ще бъде дълга. В подобен миг нямаме потребност от краткосрочно държавно управление. Нашите съдружници от Европейски Съюз и НАТО чакат от нас непоклатимост и да сме част от огромните геополитически решения “, акцентира тя.

По думите ѝ е извънредно значимо да кажем мнението си посредством своя избор.

„ Както гласуваме, по този начин ще живеем. Виждаме какво се случва със служебните държавни управления. Те ръководят много дълго време, а посредством тях президента. Това деформиране в политиката е извънредно рисково. Най-важното е да се върнем към парламентаризма и да гласуваме огромните и значими решения “, сподели още Нейнски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР