Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС са внесли в деловодството

...
Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС са внесли в деловодството
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ДПС са внесли в НС два проекта за РСМ

Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи са внесли в деловодството на Народното събрание два плана за разрешаването на противоречивите въпроси сред София и Скопие.

Документът на ГЕРБ се споделя " Проект за деяние на Министерски съвет за утвърждение на плана за Преговорна рамка и плана за умозаключение на съвета на Европейски Съюз за европейската интеграция на районен съд Македония ". Проекторешението е импортирано в четвъртък сутринта, оповестява БГНЕС.

Документът на Движение за права и свободи беше импортиран още в сряда вечерта, за което разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ след вота на съмнение, свалил държавното управление на Кирил Петков. Документът на Движението се споделя " Проекторешение обвързвано с одобряването на оферти от Френското председателство план на Преговорна рамка за договаряния за участие в Европейски Съюз на районен съд Македония и Албания ".

Агенция БГНЕС напомня, че Френското предложение се състои от три самостоятелни детайла, които единствено в комплект могат да отговорят на въпроса дали РСМ е подготвена да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз.

Първият документ, проектозаключенията на Съвета, ни споделя че тематиката " двустранни връзки Скопие-София " ще бъде част от преговорния развой. Този документ, както и вторият документ, преговорната рамка, реферират към трети, основен документ - двустранен протокол, в който няма нищо френско и е напълно артикул на договореност сред Външните министерства на двете страни. Това е в действителност пътната карта с съответни задължения и стадии, които Скопие би трябвало да извърши в подмяна на това ние да вдигнем ветото.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР