Парламентарните групи на БСП, ДПС и Възраждане няма да подкрепят

...
Парламентарните групи на БСП, ДПС и Възраждане няма да подкрепят
Коментари Харесай

БСП, ДПС и Възраждане няма да подкрепят ротационния Росен Желязков за шеф на НС

Парламентарните групи на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане " няма да поддържат " ротационния " Росен Желязков за началник на Народно събрание, сочи изследване на Епицентър. бг.

 

Групата на социалистите ще гласоподава " въздържал си ", както и първия път, когато претендентът на ГЕРБ-СДС Желязков не съумя за събере нужните гласове, с цел да стане ръководител на 49-ото Народно заседание.

 

" Няма такова нещо ротационен ръководител. Това е някаква оригиналност в българската политика - джентълменско съглашение ", съобщи Георги Свиленски от " Българска социалистическа партия за България " в коментар на постигнатата през вчерашния ден сделка сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за избор на ръководител на Народното събрание.

Хамид Хамид от Движение за права и свободи дефинира сделката за ротационно председателство на Народното събрание като " дървено желязо ".

Депутатите от " Възраждане " няма да поддържат номинацията на Росен Желязков за ръководител на 49-ото Народно заседание, разгласи водачът на партията Костадин Костадинов на влизане в Народното събрание.

 

Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР