ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 Димитър Димитров и Славейко Иванов са двама от

...
ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
Димитър Димитров и Славейко Иванов са двама от
Коментари Харесай

Сигурна и предвидима бизнес среда - приоритет на Републиканц...

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Димитър Димитров и Славейко Иванов са двама от предприемачите в листата на Републиканци за България в Хасковския район. Димитър Димитров е регионален координатор на партията, а двамата със Славейко Иванов са претенденти за народни представители.

„ Само хората от бизнеса могат същински да знаят от какво се нуждае той “, споделят Димитър и Славейко. Димитър Димитров има работещи компании, свързани със земеделие и хранителна индустрия, а Славейко Иванов е представител на най-голямата компания за произвеждане на механически газове. Формулата на триумфа за тях е неизменност, уместност, качество на продукта, доста труд, организираност и отговорност.

Според Славейко Иванов камъкът си тежи на мястото. Затова не поискал да се възползва от зелената карта и да замине за Америка. Останал в Димитровград, само че не съжалява. Съпругата му го дефинира като добър човек, раздаващ обич, подготвен да помогне на всеки нуждаещ се.



Децата на Димитър Димитров пък се завърнали от София, с цел да се включат в фамилния бизнес, зашото се гордеят с постигнатото от своя татко и желаят компанията да бъде наследена. Двамата предприемачи са спомоществователи на разнообразни събития и спортни клубове, а служащите и чиновниците им описват, че са великодушни хора и правилни работодатели.



Димитър и Славейко вземат решение да се причислят към тима на Републиканци за България, тъй като имат вяра, че разграничената ни страна може да откри пътя. България има потребност от явен небосвод, безапелационни са те. Затова упорстват да бъде построена сигурна и предвидима бизнес среда. Тя е наложително изискване за развиването на стопанската система.

На въпроса какви са техните цели за региона, Димитър и Славейко обрисуват главните си хрумвания:

- Ще работим за основаване на бизнес хъбове във всеки от шестте стопански региона за развиване. Целта на самодейността е да подкрепи развиването на дребните и междинни предприятия в страната. Новоизградената мрежа от бизнес хъбове ще работи взаимно с към този момент одобрените фондове за набиране на капитал и ще обезпечава нужната експертна и логистична поддръжка на започващи и към този момент съществуващи компании. По този метод ще се подкрепи техния напредък и намирането на нови пазари за техните артикули и услуги.

- Възнамеряваме да предоставим повече гаранции за бизнеса и да осигурим спомагателни благоприятни условия за рисково финансиране. Предвиждаме и ограничения за превъзмогване на разминаването сред търсените и предлаганите умения на пазара на труда.

- Искаме въвеждане на ускорена обезценка. Амортизацията въздейства директно на вложенията в индустриалните мощности и покачва потенциала на компаниите да се самофинансират и уголемяват активността си. Ускорената обезценка ще ускори процеса на замяна на остарелите и неефективни производства. Тя ще повлияе положително на конкурентоспособността на българската стопанска система и ще подкрепи вложенията в нови, високотехнологични мощности.

- Ще подкрепим активността на самонаетите лица, фрийлансърите, работещите от вкъщи и хората със свободни специалности. Предвиждаме да създадем работещи механизми за действителна пазарна реализация на продуктите, дейностите и услугите на бизнесмените, самонаетите лица, фрийлансърите, работещите от вкъщи и хората със свободни специалности. Ще подкрепим тази икономическа група посредством насочването на стратегии от гаранционните и рисковите фондове към нея.

- Ще работим за стимулиране на обществените вложения. Предлагаме финансиране на планове за развиване на обществена инфраструктура, обществени предприятия, обучение, образование, в това число учебни заведения и университети, услуги по домовете и интеграция на уязвимите групи. Това ще бъде реализирано посредством въвеждането на финансови принадлежности, финансирани от фонда InvestEU и предоставени директно или индиректно посредством финансови медиатори и капиталови платформи.

Уважаеми съграждани, това са единствено част от предлаганите от нас тактики в региона на стопанската система. Подкрепете ни на 04.04 с номер 21 в интегралната бюлетина, с цел да живеем в страна с правила!

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР