Парламентарната опозиция в България има по-голям резултат на европейските избори,

...
Парламентарната опозиция в България има по-голям резултат на европейските избори,
Коментари Харесай

Марешки: Опозицията има по-голям резултат от управляващите, минаваме в партизанска война

Парламентарната съпротива в България има по-голям резултат на европейските избори, в сравнение с ръководещите. Това сподели на конференция водачът на " Воля " Веселин Марешки, написа novini.bg.

Наистина ли никой не го вижда? Аз ви сигнализирам и се надявам все някой да откри смелостта да попита какво се случва. Всички мълчат, тъй като няма по какъв начин да се разгласи същинската коалиция - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация. Ако не броим по този начин числата, това значи, че ръководещите нямат нужната поддръжка в обществото, съобщи Марешки.

Борисов преди си имаше пудел, в този момент си има прасенце, съобщи водачът на " Воля ". Попитан кого засяга, той съобщи: " Прасенцето е едно. Мисля, че всички разбрахте кое прасенце имам поради. Представете си, че е това, което Волен Сидеров също го е коментирал. Присъединявам се към него " (От тези думи на Марешки стана ясно, че той засяга вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов, който след приключването на изборния ден съобщи, че от началото на предизборната акция е обект на словесни нападки от водача на " Атака " - б. р.)

Марешки алармира за напън върху структурите на " Воля " преди избори и фалшификации на техни резултати.

Ние се гордеем с нашия резултат и с нашите структури и минаваме в партизанска война. Когато пристигна моментът ние да получим в бюлетина на ЦИК резултата, който сме изкарали, ще създадем тази смяна, която всички очаквате, заяви Веселин Марешки.

Попитан дали може да се чака доближаване сред " Воля " и " Атака ", Марешки съобщи: " Може да очаквате доближаване сред нас и ГЕРБ. В последна сметка, който е с ГЕРБ – поддръжка, цигански гласове, печели. Джамбазки го взеха от едно момченце и за 5 година в европарламента го излъскаха. Смятам компактно да се залепим за ГЕРБ. Надявам се да разбирате сарказма ми. Нас на колене няма да ни слагат. Това можете да си го запишете. Всеки, когато заран стане, е доста значимо да не му се повдига от това, коевто вижда в огледалото. Ако това се случи, България ще стане земен парадайс, както се пее в химна, сподели още Веселин Марешки. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР