Парламентарната група "Воля - българските родолюбци" напуска парламента. Това обяви

...
Парламентарната група "Воля - българските родолюбци" напуска парламента. Това обяви
Коментари Харесай

И „Воля“ напуска парламента


Парламентарната група "Воля - българските родолюбци " напуща Народното събрание. Това разгласи на брифинг в Народното събрание ръководителят на партия "Воля " Веселин Марешки.

"Днес на заседание на управлението на партията и парламентарната група взехме решение също да напуснем Народното събрание ", сподели Марешки, представен от Българска телеграфна агенция.

Той обаче отхвърли да назове съответните аргументи, тъй като към момента се водели диалози, а те не били лесни. „ Искам единствено да подчертая, че една от основните функции на "Воля " е да осветява лъжите и операциите ", изясни единствено Марешки и прикани решението да бъде признато като част от тази политика на партията.

Той даде обещание през днешния ден следобяд или в идващите дни да бъдат дадени повече уточнения по тематиката, като на публицистите не беше дадена опция да зададат уточняващи въпроси.

Преди близо месец Българска социалистическа партия също напуснаха пленарната зала с претекста, че законодателният орган се употребява с едвам 8% доверие и вместо там да се вършат и коват същинските закони, които да усъвършенстват живота на българските жители, се прави тежък лобизъм в полза на компании и олигарси, както и подмолни партийни сделки в интерес единствено на избрани партии.

Социалистите не се върнаха в пленарната зала и след апела на президента Румен Радев и наложеното от него несъгласие върху измененията в Изборния кодекс, което бе първичният повод на партията да изоставен Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР