Парламентарната група на Възраждане искат оставката на целия Министерски съвет.

...
Парламентарната група на Възраждане искат оставката на целия Министерски съвет.
Коментари Харесай

Възраждане поиска оставката на кабинета

Парламентарната група на " Възраждане " желаят оставката на целия Министерски съвет . От трибуната на Народното събрание, водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че този Министерски съвет и този министър-председател ни доближават към войната.

Ако двама братя се бият, третият би трябвало да ги сдобри или да даде в ръката оръжие ? Ние се готвим да дадем оръжие на два приятелски народа, посочи Костадинов.

По думите му дамите на България са същинската войска сега. Ако ви е грижа за хората, не изпращайте оръжие, даже не го казвайте, а помислете сами без телефонни съвещания, прикани Костадинов и добави, че министър председателят не се оправя с поста " министър-председател " на България.

" България има свои ползи, които да пази и може би от време на време са по-различни от Европейски Съюз и НАТО . Не е измежду нашите ползи да е 15-та подгласничка на Америка ", сподели Костадин Костадинов и добави, че всички чуваме и виждаме войната, само че не я изпитваме на гърба си.

В този миг може би умират наши сънародници, които се оказали заложници на бомби. Народно събрание не би трябвало да е школа по сладкодумство, а място, на което се взема решение българската орис, настоя Костадинов.

Тук не е школа по реторика , а много от присъстващите биха били отличници точно в тази посока, разкритикува водачът на " Възраждане ".
 Изпращаме филантропична и военно-логистична помощ на Украйна Обновена
Изпращаме филантропична и военно-логистична помощ на Украйна

Iтраната ни се причислява към групата на 25-те страни донори от Европейски Съюз и НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР