Парламентарната група на Възраждане е разочарована от липсата на подкрепа

...
Парламентарната група на Възраждане е разочарована от липсата на подкрепа
Коментари Харесай

Възраждане искат на среща с Радев да им насрочи референдума

Парламентарната група на " Възраждане " е разочарована от неналичието на поддръжка за провеждането на референдум за опазване на българския лев. Лидерът на партията Костадин Костадинов съобщи на брифинг в Народното събрание, че депутатите от Комисията по правни въпроси в Народното събрание поругали, нагрубили са и са се изгаврили с 604 000 български жители.

От " Възраждане " ще пуснат сигнал в прокуратурата, откакто обединението ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ вземат решения да сезират Конституционния съд. От групировката се заканиха още, че ще желаят среща и с президента Румен Радев, който да насрочи референдума, както и ще сезират Конституционния съд. Кой тъкмо интернационален контракт сме нарушили и кой тъкмо член от него, недоумява Костадинов причините за отменяне на референдума от страна на депутатите от Комисията по правни въпроси.

Според него през вчерашния ден в правна комисия е осъществено престъпление от " беснеещ фашистки режим ".

Костадин Костадинов чака " ръководещите фашисти " да анулират и изборите. Всички антидемократични практики идват от една политическа организация - " Демократична България ", само че като се заровим в историята най-фашистките организации постоянно са били демократични на думи, заяде се той с групировката на Христо Иванов и Атанас Атанасов.
 Депутатите от правна комисия не желаят референдум за еврото
Депутатите от правна комисия не желаят референдум за еврото

От Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия поддържат осъществяване на референдум
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР