Парламентарната група на Продължаваме промяната обвини ПГ на ГЕРБ/СДС, че

...
Парламентарната група на Продължаваме промяната обвини ПГ на ГЕРБ/СДС, че
Коментари Харесай

ПП видяха „политически популизъм“ в твърденията на ГЕРБ/СДС за бежанците

Парламентарната група на " Продължаваме промяната " упрекна ПГ на ГЕРБ/СДС, че употребяват трибуната на Народното събрание за " политически популизъм ", обвързван с преместването на украинските бежанци от хотелите в държавните бази.

" Истината е, че България продължава да оказва нужната поддръжка за бягащите от войната. Изграден е потенциал от нулата, стартирана е стратегия да се одобряват бежанците, всеки с потребност от протекция е признат, а Националният проект за деяние при рецесии на ГЕРБ бе несъответстващ и неупотребим. България бе от първите страни, която реагира навреме, построи се нов програмен продукт на ГКПП-ата, сътвори се телефонна гореща линия, 99% са издадените заявления, президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари, Народно събрание гласоподава законодателни промени в поддръжка, над 200 000 са минали през страната ", изброи в декларация на групата депутатът от Политическа партия Инна Иванова.

Тя дефинира: " Грозно е да се употребява процеса по пренасяне за всяване на суматоха. Това, ГЕРБ е срамно - да се вършат внушения и да се основава безпорядък ".

ПГ на премиера Кирил Петков " не са сюрпризирани от безочието и лицемерието ", се споделя още в декларацията.

Държавата обезпечава всичко належащо - храна, безвъзмезден транспорт и места за настаняване, безпорядък няма, няма и да има, безапелационни са те.

В умозаключение " Продължаваме промяната " благодари на всички жители и организации, които са помогнали в процеса за оказване на помощ на украинските бежанци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР