Парламентарната група на ПП Възраждане изключи тримата депутати, които са

...
Парламентарната група на ПП Възраждане изключи тримата депутати, които са
Коментари Харесай

Възраждане изключи тримата депутати, предложили предатели в СОС

Парламентарната група на Политическа партия " Възраждане " изключи тримата депутати, които са номинирали за общински съветници предателите в Столичния общински съвет.

Местната конструкция на " Възраждане " в София е поискала депутатите, номинирали предателите, да поемат отговорност . А през днешния ден е решено тримата депутати Иво Русчев, Николай Дренчев и Александър Арангелов да бъдат изключени. Отлюспването им разгласи на брифинг в Партийния дом водачът на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание. Депутатите на " Възраждане " демонстрираха единение, заставайки зад водача си на брифинга.

Финансови тласъци пред достойнството избрали четиримата общинари на Възраждане в СОС, е тълкуванието на Костадинов за обстановката. Вчерашното систематизиране на постове в СОС приличало на разделяне на части от баницата.

Но от тук нататък останалите съветници на " Възраждане " трябвало да работят двойно и тройно. Костадинов планува безобразно крадене в идващите години - " Бог да пази София ", обезпокоен е водачът.

Тримата изключени решили да останат в Народното събрание. На което Костадинов реагира изрично: " Предателство не се прости . "

Припомняме, че през вчерашния ден действително групата на " Възраждане " в Столичния общински съвет се разпадна  след, при който четиримата съветници Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов, Севделина Петрова поддържаха кандидатурата на Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС. Така групата " Възраждане " остава официално с трима представители от 8 излъчени на изборите. , който се отхвърли от Политическа партия " Възраждане " бе Иван Алексиев, който разгласи напускането си незабавно след изборите, даже и преди да се образува групата в СОС. 
 Изборът на ръководител в СОС взе главите на четирима съветници от Възраждане
Изборът на ръководител в СОС взе главите на четирима съветници от Възраждане

Групата на Възраждане са разпадна

Не толкоз трагично е ситуацията на " Възраждане " като ПГ в 49-то Народно заседание , защото намаляването на групата с трима депутати не би могла да я разформирова, само че по тази причина пък по брой депутати и гласове ще остане на четвърто място и след монолитната парламентарна група на Движение за права и свободи . " Възраждане " вкара 37 депутати, с един повече от Движение за права и свободи. Сега ПГ " Възраждане " остава с 34 депутати.

Впечатление обаче прави изключването на Николай Дренчев , който е освен секретар на ПГ на " Възраждане ", само че и дълготраен помощник на Костадин Костадинов и острие на партията по въпросите на защитата и националната сигурност. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР