Парламентарната група на ПП Има такъв народ“ се срещна със

...
Парламентарната група на ПП Има такъв народ“ се срещна със
Коментари Харесай

Парламентарната група на ПП ”Има такъв народ” в Плевен

Парламентарната група на Политическа партия „ ИТН “ се срещна със своите общински структури и членска маса в гр. Плевен.

Събитието протече при огромен интерес, заради наличието както на забележителен брой симпатизанти на партията, по този начин и на будни жители, заинтересувани от развиването на Плевен и страната.
Професионализъм и същинска грижа демонстрираха всички депутати от парламентарната група на Политическа партия „ ИТН “. Те не бяха щадени! Зададени бяха редица въпроси, обсегът на които се простираше от опазване на здравето, пенсионна промяна, бюджет до проблемите във ВиК структурите, образованието, осигуровките на държавните чиновници и ниските заплати в Министерство на външните работи и тяхното актуализиране.
На всички сложени въпроси се търсеше тъкмо решение в духа на положително разискване и разговор сред всички присъстващи.
Не беше пропуснат и въпрос, касаещ бъдещото на 47-мото Народно заседание. Народните представители единомислещо споделиха пред всички, че ще създадат всичко допустимо, с цел да бъдат извършени договаряния, според Конституцията на Република България и да бъде формиран кабинет, което да предотврати нови избори, само че не непременно.
Парламентарната група на „ ИТН “ заявява, че е подготвена за възможни предварителни избори, а представители на регионалната партийна конструкция прибавиха, че в никакъв случай няма да се изморят да се борят за построяването на най-същественото: българския народ да живее добре, а България да заеме своето почтено място пред Европейски Съюз и света.
Осъществената среща е действително доказателство, че в област Плевен има мощна конструкция на Политическа партия „ ИТН “, която е подготвена и решена да даде образец за градивност и почтено реализиране на резултати.
В края на срещата Тошко Йорданов с увереност съобщи, че силата ни е в “екипната игра ”, съответните оферти, съответните решения и решителните дейности!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР