Парламентарната група на ПП-ДБ внесе в деловодството на Народното събрание

...
Парламентарната група на ПП-ДБ внесе в деловодството на Народното събрание
Коментари Харесай

ПП-ДБ предлагат свой кандидат за шеф на НЗОК

Парламентарната група на ПП-ДБ внесе в деловодството на Народното събрание своя кандидатура за шеф на Националната здравноосигурителна каса, оповестява Българска национална телевизия.

В претекстовете се показва, че номинираният за поста  Станимир Боянов Михайлов разполага с нужните качества да бъде сполучлив шеф на Здравната каса, както и да работи в полза на здравноосигурените жители на страната и да способства за публичното доверие към НЗОК.

Като един от главните критерии за номинирането му за поста се показва дългогодишният му опит във финансово икономическата сфера и професионален опит в региона на ръководството на опазването на здравето.

Станимир Михайлов е приключил висше обучение с просветителна степен " Магистър " и с приета подготовка " Икономист ". Има над 15 години стаж в банковата система.
 Подуправителят ще управлява НЗОК до избирането на нов началник
Подуправителят ще управлява НЗОК до избирането на нов началник

Ресорната комисия в Народно събрание одобри на първо четене промени в Закона за здравното обезпечаване

От 2002 година до 2005 година е началник на Службата по търговско-икономически въпроси към посолството на България в Лисабон, Португалия. Той е член и съучредител на Българо-Португалската комерсиална Камара. Има опит и в областта на здравното обезпечаване.

От февруари 2022 година Михайлов е ръководител на СД на МБАЛ Лозенец ЕАД, като самостоятелен член и до сегашния миг. Работи интензивно за развиване на активността на болничното заведение, възстановяване на финансовото ѝ положение и привличането на висши медицински фрагменти.

Припомняме, предходната седмица  в Народното събрание, след като Жени Стайкова, номинирана от Българска социалистическа партия, остана единствен претендент за поста, защото от надпреварата.
 Политическа партия не са решили дали ще издигат претендент за началник на Здравната каса
Политическа партия не са решили дали ще издигат претендент за началник на Здравната каса

Васил Пандов не знае да има спогодба за постове сред ГЕРБ и ПП/ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР