Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще внесе проект за създаване на

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще внесе проект за създаване на
Коментари Харесай

ДПС говори, ГЕРБ действа. Поискаха анкетна комисия за местността Буджака

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще внесе план за основаване на анкетна комисия за определяне на обстоятелствата и събитията за законосъобразни дейности и бездействия на способените органи в местността Буджака. Това оповестиха депутати от партията на брифинг в Народното събрание.

Според ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова задачата на комисията е да се откри в период кое държавно управление, по кое време и за какво трансформира проекта на предпазената територия.
 Решено: Комисия за „ Росенец “ ще има, само че не и за фекалните води от вилата на Прокопиев Решено: Комисия за „ Росенец “ ще има, само че не и за фекалните води от вилата на Прокопиев
Комисия за „ Росенец “ в този парламент ще има, взеха решение депутатите след близо два часа разногласия и диспути по тематиката. Предложени...

Тя добави, че решението за основаването на такава анкетна комисия няма нищо общо с отправено, което бе от върлено в пленарна зала.

На журналистически въпрос дали се засяга къщата на съиздателя на " Капитал " Иво Прокопиев , Атанасова отвърна: " Не визираме никого ".

От партията обявиха, че ще чакат поддръжката на останалите парламентарни групи откакто били споделили, че ще го създадат. " Ние им даваме тази опция ", сподели още Атанасова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР