Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на
Коментари Харесай

Борисов към ГЕРБ: Няма да викате Оставка, нека станат на 0%

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не би трябвало да внася избор на съмнение към държавното управление. Това заяви водачът на ГЕРБ във Варна. Той се срещна с членове, симпатизанти на партията, депутати, с евродепутата Емил Радев, кметове и ръководители на Общински препоръки от региона. Според Борисов внасянето на избор на съмнение ще консолидира ръководещите.

" Такъв срив и спад не е имала никоя партия ", сподели още някогашният министър председател. По думите му няма тематика, по която може да се регистрира триумф на ръководещите. " Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията със подписания меморандум за един милиард ", сподели той. Според него инфлацията е чудовищна, а ръководещите лъжат пенсионерите, че им подвигат приходите. " Няма да викате " Оставка ", те би трябвало да останат до момента в който станат 0%, с цел да се почисти България от тях ", обърна се Борисов към присъстващите.

" Стигна се до такава степен, че се бият в Министерството на земеделието. Тихомълком единствено се сменят зам.-министри.  Не е смешно, тъжно е. Това е смяната. Не ви ли прави усещане?  Така подлъгаха хората с този меморандум, който подписаха за 1 милиарда $. Ако ДАНС са ги ревизирали през търсачката в Гугъл, то излиза единствено корупция ", безапелационен е някогашният министър-председател.

Според него е нечиста сделка и неистина изказванието, че в случай че България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. " Когато става въпрос за въоръжение за нашата другарска страна Украйна, би трябвало да сме непоколебими, единствено това стопира войната ", сподели водачът на партията.

" Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви необходим. Виждам, че партията е жива и яка и подготвена да се опълчи на чудовищния обир ", съобщи още Борисов. Той уточни, че медиите вършат спешен пиар на ръководещите и също са отговорни за протичащото се.

Борисов изтъкна направеното във Варна по време на неговото ръководство и добави, че е пропусната една година от развиването на Варна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР