Парламентарната група на ГЕРБ няма да гласува оставката на депутата

...
Парламентарната група на ГЕРБ няма да гласува оставката на депутата
Коментари Харесай

ГЕРБ нямало да гласува оставката на Делян Добрев

Парламентарната група на ГЕРБ няма да гласоподава оставката на депутата Делян Добрев, която през днешния ден той би трябвало да внесе в Народното събрание. Това стана ясно от думите на Цвета Караянчева, зам.-председател на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ. " Няма да гласоподавам оставката на Делян Добрев, сътрудниците от ГЕРБ обявиха същото ", сподели тя пред Нова телевизия.
Добрев, който е и регионален координатор на ГЕРБ в Хасково, беше упрекнат от депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева, че кадрува в общината, като на основни места назначава свои близки другари и родственици.

" Добрев е извънредно честен, почтен човек, огромен експерт и Народното събрание ще загуби, в случай че този човек не е в Народното събарание ", съобщи Цвета Караянчева. По думите й множеството заявления в негова поддръжка от страна на разнообразни структури са спонтанна демонстрация.

Снощи в Хасково десетки членове на ГЕРБ, общински съветници и чиновници приканиха Добрев да не напуща. И желаеха отстраняването на кмета на града Добри Беливанов, както и предварителни кметски избори.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР