Парламентарната група на ЕНП смята, че най-добрият вариант е коалиция

...
Парламентарната група на ЕНП смята, че най-добрият вариант е коалиция
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Борисов да е премиер е най-логичното политическо решение

Парламентарната група на ЕНП счита, че най-хубавият вид е коалиция сред първите две сили у нас. Така се подсигурява болшинство за приемане на нужните закони, само че такава коалиция може да бъде подкрепена и от други партии, като да вземем за пример Движение за права и свободи. След това може да се стигне и до конституционни промени. Идеята за ротация на ръководителя на Народното събрание е шантава. В цяла Европа се основават политически държавни управления, водачът на победилата на изборите политическа мощ се предлага за министър-председател - Борисов да е министър председател е най-логичното.
Това сподели за " Офанзива " по Нова нюз евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов.

" Мнението в европарламента е, че сами си пречим и не можем да осъзнаем своите ползи, не можем да ги защитим и осъществяваме, тъй като не можем да се разберем между тях. Изтървахме бързия трен преди 2 години, а сякаш слязохме за малко. Вече 2 години пътуваме в пътнически трен, който стопира на всяка керемида, по този начин не можем да стигнем до задачите си ", разяснява той.


Според него се търсят странни и неуместни разновидности за решение на рецесии, в случай, че политиката е от дълго време разказана, известна и утвърдена. " Всяка партия получава резултат на изборите в своите упоритости след тях може да се разгръща в границите на своя резултат. Ако си взел 25% на изборите, не можеш да искаш 100% от твоята стратегия да се осъществя след изборите. Ще се разпростреш съгласно своята рогозка, Политическа партия не могат да желаят повече от даденото от гласоподавателите ", съобщи Йорданов.

По думите му за втория мандат е обикновено Политическа партия да се " прегърнат " с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР