Парламентарната група на е поканила представителите на Има такъв народ

...
Парламентарната група на е поканила представителите на Има такъв народ
Коментари Харесай

ГЕРБ покани Има такъв народ да обсъждат кабинет в 12 ч. днес, те ще отговарят с писмо

Парламентарната група на е поканила представителите на " ИТН " за диалози за предстоящ кабинет в 12 ч. през днешния ден. От партията на обаче към момента не са дали формален отговор дали ще участват, обясниха деятели на ГЕРБ през днешния ден.
Във вторник президентът Румен Радев връчи първия мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ. Тогава те оповестиха, че диалози за поддръжка ще водят единствено с " Демократична България " и " ИТН ", тъй като били най-близки до тях. Вчера обаче от " Демократична България " публично отхвърлиха среща с ГЕРБ.
" ИТН " към момента не са дали отговор, само че партийци разясниха пред " 24 часа ", че е разумно да не одобряват поканата. Те припомниха, че от партията са се зарекли съюзи с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да не вършат.
 Ива Митева: ГЕРБ ни провокират, несериозно е да се вкарват мажоритарни избори единствено за една нощ Ива Митева: ГЕРБ ни провокират, несериозно е да се вкарват мажоритарни избори единствено за една нощ
Ние не сме се отказали от мажоритарната изборна система, ние сме за нея, само че не по този метод. Това съобщи шефката на Народното събрание и член н...
От „ ИТН “ ще отговорят на отправената покана на ГЕРБ за сформиране на държавно управление посредством писмо. Такъв бе сбитият коментар на депутата Ивайло Вълчев пред публицисти, откакто стана ясно, че ръководещите в оставка изпратиха публична покана на партията на Слави Трифонов.
Той уточни, че е прекомерно рано да се каже дали от партията ще отидат на срещата, като помоли медиите да го питат след към 15 минути.
Само по-късно ще има публично мнение от нашата група, а за медиите най-вероятно някои от нас ще има удоволствието да излезе да разгласи нашето решение, сподели още Вълчев.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР