Парламентарната група на ДПС няма да участва в преговори за

...
Парламентарната група на ДПС няма да участва в преговори за
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Заявките за правителство с третия мандат са популизъм и скрита предизборна кампания. ИТН да върнат мандата, за да се върви по Конституция

Парламентарната група на Движение за права и свободи няма да взе участие в договаряния за сформиране на кабинет с третия мандат, не тъй като не имаме вяра в нуждата от това България да има устойчиво и отговорно държавно управление, а в противен случай - тъй като не одобряваме с на ниска цена популизъм и клишета да се губи скъпо политическо време на страната. Празното говорене на Има Такъв Народ, което демонстрира политическата им отпадналост и напъните на краткотрайния жител на " Дондуков " 2 са реплика на политика и неявяване на отговорност пред хората.

Освен това ние сме безапелационни - не можем да работим с проруската партия " Възраждане " и това за нас е единствената, непристъпна алена линия.

С оглед изразените позиции на главните партии, поръчките за опит за сформиране на държавно управление с третия мандат не са нищо друго, с изключение на отсрочване и осъществяване на нерегламентирана предизборна акция, от която излъгани и подведени ще бъдат българските жители.

Отговорното политическо държание изисква от представителите на Има Такъв Народ само да върнат мандата незабавно, с цел да има опция Радев, сред два задгранични полета, да извърши отговорностите си по Конституция и да насрочи парламентарните избори.
Пресцентър на ДПС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР