Парламентарната група на ДПС настоява в пленарната зала са бъде

...
Парламентарната група на ДПС настоява в пленарната зала са бъде
Коментари Харесай

ДПС: Свръхпечалбите от тока от ВЕИ да отиват за общини, детски градини, училища и социални заведения

Парламентарната група на Движение за права и свободи упорства в пленарната зала са бъде разискван проектозакон, с който се планува голословната облага на производители на ток от ВЕИ да се преразпределя в помощ на общини, детски градини, учебни заведения, старешки домове и обществени заведения, предава БНР.

Проектът е предложение на Движение за права и свободи. Заместник-председателят на енергийната комисия в Народното събрание Рамадан Аталай прикани ръководещите да одобряват желаните ограничения.

" И не знам за какво не го включвате! Ако задачата ви е да откраднете концепцията, ние чисто и просто ще се откажем, ще ви дадем законопроекта, ще махнем подписите ", безапелационен бе Аталай.

" Но, да оставите в ръцете на производители на зелена сила 360 милиона, в това число още 1,5 милиарда от голословната облага в тези предприятия, които не влагат нищо в суровинната си база отначало, а всеки ден тука да ни оферирате точки, които безусловно са проинфлационни и не оказват помощ на вашето ръководство, в действителност ми е неловко повече да изляза на тази естрада, " аргументира се депутатът от Движението за права и свободи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР