Парламентарната група на БСП застава зад Йончева Лидерът на БСП

...
Парламентарната група на БСП застава зад Йончева Лидерът на БСП
Коментари Харесай

Парламентарната група на БСП застава зад Йончева

Парламентарната група на Българска социалистическа партия застава зад Йончева Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова намира процеса против Елена Йончева за принуда. От парламентарната естрада тя прочете декларация от името на парламентарна група на левицата в отбрана на Йончева.

" За пет години Елена нито един път не е викана, не е разпитана, не й е обещано право да изясни, да показа документи и доказателства. За пет години никой към следствието КТБ не е чувал за името на Елена Йончева. Стои въпросът за какво в този момент и на нея се случва това. Защото това е политически развой, а не углавен ", се споделя в декларацията.

 
И още: " Всички стоим зад нея - и парламентарната група, и Българска социалистическа партия. Няма да позволим над нея да се упражнява принуда и напън. Ще я подкрепим с всички благоприятни условия, които имаме като партия и като нейни сътрудници. Но от през днешния ден привличаме и интернационална поддръжка, като изпращаме писма с цялостната информация за протичащото се до посолствата на Европейски Съюз, до интернационалната и европейската федерации на публицистите, до " Репортери без граници ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР