Парламентарната група на БСП ще се върне в парламента, ако

...
Парламентарната група на БСП ще се върне в парламента, ако
Коментари Харесай

Нинова: БСП ще се върне в парламента, ако бъдат приети поставените условия

Парламентарната група на Българска социалистическа партия ще се върне в Народното събрание, в случай че бъдат признати поставените от нас четири условия . Това заяви във Видин ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , която взе участие в работна среща на Националното съдружие на кметовете на кметства.

 
„ Решението за овакантяване на Народното събрание от Българска социалистическа партия е поради това, че там се погазват законите на страната, поради това, че са отнети политически и човешки права, правото да се гласоподава преференциално и избор на нова ЦИК “, съобщи Нинова.
 
„ Българска социалистическа партия ще упорства и за решаването на въпроса за финансирането на дребните обитаеми места . Това е един комплициран модел на бюджетна политика по отношение на локалната власт, който потегля от горната страна надолу. Първо с разпореждане на Министерски съвет, извънбюджетна процедура, се разпределят милиони левове по решение на премиера Борисов . Така са разпределени парите на всички данъкоплатци, които отиват в общините на ГЕРБ и Движение за права и свободи “, добави тя.

 
„ През предходната година 88 общини с население от 1 300 000 българи са без нито един лев финансиране посредством тези постановления. Това е един комплициран модел, който се придвижва и надолу и общинските кметове не разпределят средства за дребните обитаеми места. Така хората, които живеят там, се лишават от пътища, водопроводи и всичко належащо, с цел да живеят добре. Затова трябват промени в закона, с които да се задължат общинските кметове да обезпечават делегирани бюджети на дребните обитаеми места “, сподели още Корнелия Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР