Парламентарната група на БСП може да се разцепи при гласуването

...
Парламентарната група на БСП може да се разцепи при гласуването
Коментари Харесай

СЛУЧИ СЕ: БСП се цепи за вота на недоверие

Парламентарната група на Българска социалистическа партия може да се разцепи при гласуването на вота на съмнение против кабинета " Петков " и то по линия на президента Румен Радев. От дни социалистите, посочени за близки до Корнелия Нинова, в един глас с " Промяната " и Демократична България громят президента, до момента в който опозиционерите в Столетницата се въздържат от сходни рецензии и намират предизвестията на Радев за съответни изключително в подтекста на търговията с национални избраници.

А че парламентарната група не е монолитна в идния избор даде да се разбере лансираният за правоприемник на поста началник на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

В безапелационна позиция, че е зад президента, той прикани " другарите " да смъкват оръжията с цеви, ориентирани към " Дондуков " 2. Припомняме, майката на депутата от Русе Ана Заркова бе в Инициативния комитет по издигането на някогашния боен водач за втори мандат отпред на президентството.

" В борбата за правов ред и естествена държавност са нужни съдружници. В нея президентът Радев е натурален и мощен съдружник! Така е и тъй като той води тази борба още от времето, в което нямаше съвсем никакви изгледи тя да бъде извоювана. Оръдията, ориентирани към него, са с обърнати дула.

Впрочем, значима част от смяната в ръководството на страната следва да бъде и тази - на рецензията да се дава отговор, а не критикът да се обругава.

Всичко друго е връщане обратно, без значение от кого и по какъв начин се изяснява ", написа Зарков. Самият той не бе забелязан от нашите кореспондент на митинга довечера за поддръжка на кабинета.
ТЕМА преди 44 минути 3046 преди 48 минути 1592 преди 1 час 1537
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР