Парламентарната група на БСП иска оставката на зам.-председателя на Народното

...
Парламентарната група на БСП иска оставката на зам.-председателя на Народното
Коментари Харесай

БСП искат оставката на Емил Христов

Парламентарната група на Българска социалистическа партия желае оставката на зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов. Тази позиция показа аленият народен представител Георги Свиленски постоянния брифинг на партията във вторник. Искането за оставката на зам.-председателя на Народното събрание е обвързвано с отвод да допусне до постройката на Народното събрание протестиращи родители на деца с увреждания предходната седмица.

" Ако тези хора в държавната администрация не могат да се оправят и да ръководят страната, а имат заблуждението, че могат, дано се отдръпват и да освободят постовете ", прикани Свиленски и уточни, че няма по какъв начин да желаеме да бъдем почтени членове на Европа, в случай че корупцията е на всички места в страната.

Червеният народен представител подхвана и тематиката за арестуваните през днешния ден чиновници на ДАИ в Благоевград. " Как борим корупцията в министерството на превоза " попита риторично аленият народен представител по случай арестуването на 15 чиновници на ДАИ в Благоевград Той уточни, че те ще бъдат пуснати от съда, след което всичко се връща " по остаряло му ".

Свиленски разгласи митинг-протест против корупцията и неприятното ръководство на страната на 1 май.

Той разяснява и абсурдът с Европейският юношески конгрес. " Вече тече четвъртият месец на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и всички чакахме да забележим някаква изгода от това. От Българска социалистическа партия бяхме скептични, никой не очакваше, че България ще влезе в интернационалните осведомителни организации със абсурда, а точно абсурда с Европейският юношески конгрес.

Николай Берински, член на Съюза на младежкото Българска социалистическа партия, разяснява, че Луис Алварадо, президентът на форума, се е подиграл с труда на младата генерация въобще. " Тази конференция беше учебникарски образец по тази причина какво не е включване на младежите в Европа ", сподели той и напомни, че един от целите на Българското председателство е бъдещето на Европа и младежите в него. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР